Bockem a přesto první (volba nejen na snídani)

Po kolikáté už tady jsem? Proč se vracím? Miluji jídlo s duší. Je v něm otištěn jeho tvůrce. Ondra si po letech v noblesní restauraci stvořil svůj svět v útulném #Bockem.
Láká mě a baví znovu a znovu ochutnávat své dětství v jako pohlazení jemné krupicové kaši. Podzim v bramborovém krému a nadpozemskou budoucnost v nadýchaném Benedict soufflé. Nedostanu obvyklé espresso a fresh. Ale náročný Pu-Erh a překapávanou kávu. Protože to tak má Ondra rád.
Je mi dobře u člověka, který se odvážně ukáže a nechce se zalíbit všem. Který se o me zajímá a nechce byt zajímavý. Který nikomu nic nedokazuje, jen je. Bez kompromisů a ve své nejlepší verzi. Je to nakažlivé a takovou nákazu ráda šířím dál. Pro mě první volba, kde začít den. Protože takhle uvolněný a radostný bude celý.

Není potřeba vykřikovat a prsit se, prostě si stačí dovolit být první. Pro sebe a tim i pro mě.

Až budete chtít nejen posnídat tak tady je https://bockem.cz